Modelrockets.NL - Launch Group Logo Modelrockets.NL - Launch Group, raketten en raketten!

Contact Informatie

Modelrockets.NL - Launch Group
De doelstelling van MRLG is om het ontwikkelen, de bouw, het lanceren van en het gebruik van modelraketten en de kennis daarover, te bevorderen, te faciliteren en te promoten, waar mogelijk.
MRLG is een landelijke groep/vereniging van en voor enthousiaste modelraket bouwers, die het leuk en fijn vinden om in groepsverband de hobby te bedrijven en samen een aantal keren per jaar te lanceren.

MRLG biedt een online platform om bij elkaar te komen, informatie en kennis uit te wisselen, contact te zoeken of onderhouden, een Launch Group Afdeling en mogelijkheden om het enthousiasme over de raket modelbouw met elkaar te delen. Daarnaast organiseren we gezellige en leerzame bijeenkomsten
en Launch Events.

Deel jij ook dat enthousiasme voor de raket modelbouw?
Word vriend/lid van de Modelrockets.NL - Launch Group!
 
fly@modelrockets.nl
K.J. van Til
Mob.: 06-16754047
Huis: 0575-843749
ModelrakettenNL-Modelbouw - Facebook
Model Rockets Europe - Facebook
www.modelraketten.nl - Webshop

Achtergrond

In mijn tienerjaren ben ik met deze prachtige hobby gestart. Het bouwen en lanceren van modelraketten.
Nog steeds kan het me boeien en beleef ik er veel plezier aan. In die tijd was er geen internet, waren er geen computers waar je alle informatie vinden kon. Het was vooral het afstruinen van boekenwinkels en de bibliotheek om iets te kunnen lezen over ruimtevaart en raketten. Op die manier ben ik in contact gekomen met modelraketten.

Op 15 juli 2020 ben ik gestart met de ModelRockets Launch Group, nu al een mooie en gezellige lanceergroep / vereniging. Daarvoor was ik meer dan 37 jaar lang lid ergens anders, waarvan 28 jaren bestuurswerk.

Met mijn ervaring in deze hobby, hoop ik ook anderen enthousiast te kunnen maken en te helpen bij hun passie voor de mooie, prachtige, spannende en ook vooral leuke raket modelbouw, net zoals ik de afgelopen 39 jaren heb mogen doen en nog steeds doe.

Modelraket motor aansluiten. Klaas-Jan van Til Modelraket op de lanceernaald schuiven, Almere. Klaas-Jan van Til
Reduzum, 2020. Klaas-Jan van Til Big Brute modelraket op de lanceerrail, Reduzum, 2020. Klaas-Jan van Til